Piţurcă a renunţat la Gardoş şi Bourceanu în vederea meciului cu Grecia

Selecţionerul Victor Piţurcă a renunţat la serviciile jucătorilor Florin Gardoş (nu a debutat la Southampton) şi Alexandru Bourceanu (Trabzonspor, accidentat), în vederea meciului cu Grecia, din preliminariile Campionatului European din 2016, informează frf.ro.

162 afișări
Imaginea articolului Piţurcă a renunţat la Gardoş şi Bourceanu în vederea meciului cu Grecia

Piţurcă a renunţat la Gardoş şi Bourceanu în vederea meciului cu Grecia (Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Stranierii" convocaţi pentru meciul cu Grecia sunt următorii: Costel Pantilimon (Sunderland), Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Gabriel Tamaş (Watford), Vlad Chiricheş (Tottenham), Dorin Goian (Asteras), Cosmin Moţi (Ludogoreţ), Dragoş Grigore (Toulouse), Răzvan Raţ (PAOK), Mihai Pintilii (Al Hilal), Gabriel Torje (Konyaspor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Bogdan Stancu (Genclerbirligi) şi Ciprian Marica (Konyaspor).

Jucătorii convocaţi din campionatul intern vor fi anunţaţi duminică, iar reunirea este programată, luni, la ora 13.00, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

Echipa naţională a României va debuta, duminică, 7 septembrie, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016, urmând să întâlnească selecţionata Greciei, pe stadionul Karaiskakis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici