Polonezul Pawel Gil va arbitra meciul CFR Cluj - Inter Milano

Polonezul Pawel Gil va arbitra la centru meciul CFR Cluj - Internazionale Milano, din cadrul manşei secunde a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, informează site-ul oficial al UEFA.

259 afișări
Imaginea articolului Polonezul Pawel Gil va arbitra meciul CFR Cluj - Inter Milano

Pawel Gil (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Gil va fi ajutat de asistenţii Piotr Sadczuk şi Maciej Wierzbowski, de rezerva Konrad Sapela şi de asistenţii adiţionali Robert Malek şi Hubert Siejewicz.

Pawel Gil, în vârstă de 36 de ani, a mai condus în acest sezon meciul Dinamo - Metalist Harkov, scor 0-2, în preliminariile Ligii Europa.

Meciul CFR Cluj - Inter Milano este programat, joi, de la ora 20.00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu. În prima manşă, Inter a câştigat cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici