Ponta îl felicită pe Erdogan pentru victoria Turciei la Bucureşti: Dacă vă calificaţi, ţinem cu voi!

Premierul Victor Ponta, aflat la Ankara, l-a felicitat pe omologul său turc, Recep Erdogan, pentru victoria înregistrată recent de echipa de fotbal a Turciei în dauna României, afirmând că, dacă Turcia se va califica la Campionatul Mondial, atunci în mod sigur românii vor susţine această echipă.

244 afișări
Imaginea articolului Ponta îl felicită pe Erdogan pentru victoria Turciei la Bucureşti: Dacă vă calificaţi, ţinem cu voi!

Victor Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

La rândul său, premierul Erdogan a amintit că România a învins Turcia în deplasare, iar ulterior turcii au câştigat la Bucureşti, şi a conchis la final spunând: "Aşa e în fotbal!".

Echipa naţională a României a fost învinsă, săptămâna trecută, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), de reprezentativa Turciei, într-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. În meciul din Turcia, echipa României a învins cu 1-0.

Premierul Victor Ponta se află, joi, în vizită oficială la Ankara, unde s-a întâlnit cu preşedintele, prim-ministrul şi conducerea Parlamentului turc şi a depus o coroană de flori la Mausoleul Anitkabir, în memoria lui Mustafa Kemal Ataturk, fondatorul Turciei moderne şi primul preşedinte al Turciei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici