Pronosticurile caracatiţelor Iniesta şi Iker pentru "El Clasico": Victorie Real Madrid sau remiză

Caracatiţele Iniesta şi Iker, dintr-un acvariu din Malaga, au pronosticat o victorie pentru Real Madrid, respectiv o remiză, în "El Clasico", meciul dintre echipa madrilenă şi FC Barcelona, care va avea loc sâmbătă, în campionatul Spaniei, informează cotidianul As.

53 afișări
Imaginea articolului Pronosticurile caracatiţelor Iniesta şi Iker pentru "El Clasico": Victorie Real Madrid sau remiză

Pronosticurile caracatiţelor Iniesta şi Iker pentru "El Clasico": Victorie Real Madrid sau remiză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Caracatiţele au fost puse, vineri dimineaţă, să aleagă câştigătoarea partidei Real Madrid - FC Barcelona optând pentru unul din cele două recipiente introduse în acvariu, care conţineau mâncarea lor favorită şi care aveau emblemele celor două adversare.

Iniesta, o caracatiţă ce provine din Marea Mediterană şi are doar un kilogram şi jumătate, a mâncat sardina introdusă în recipientul cu emblema echipei Real Madrid. Iker, o caracatiţă gigant din Pacific, care are mai mult de doi metri şi o greutate de 16 kilograme, nu a dorit nicio sardină, motiv pentru care predicţia sa pentru "El Clasico" este o remiză.

Cele două caracatiţe concurează pentru titlul de "Octopodul Profet". Caracatiţa care va ghici câştigătoarea "El Clasico" va deveni moştenitoarea octopodului Paul, care a avut dreptate în toate predicţiile făcute cu ocazia Cupei Mondiale din Africa de Sud şi care a murit la 26 octombrie 2010.

Partida Real Madrid - FC Barcelona, contând pentru etapa a 32-a a campionatului Spaniei, va avea loc sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici