Ranocchia despre Chivu: Un prieten adevărat care mi-a fost mereu alături

Fundaşul Andrea Ranocchia a postat un mesaj pe Facebook în care i-a adus un omagiu fostului său coechipier de la Internazionale Milano, Cristian Chivu, care s-a retras din activitate, subliniind că românul este un prieten adevărat şi i-a fost mereu alături.

94 afișări
Imaginea articolului Ranocchia despre Chivu: Un prieten adevărat care mi-a fost mereu alături

Fundaşul Andrea Ranocchia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să salut un mare om, un mare prieten şi partener în mii de lupte pe teren şi în afara lui! Un prieten adevărat care m-a învăţat atât de multe şi care mereu mi-a fost alături, atât în momentele frumoase, cât şi în cele mai puţin bune! Mult noroc în acest final de călătorie şi pentru ceea ce reprezintă începutul din restul vieţii tale!", a scris Ranocchia pe Facebook.

Cristian Chivu şi-a anunţat, luni, retragerea din activitate, într-un mesaj postat pe Facebook, la câteva ore după ce Internazionale Milano a anunţat rezilierea contractului de comun acord cu fostul internaţional român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici