România a câştigat meciul contra Croaţiei din Grupa I a Fed Cup

Echipa de Fed Cup a României a câştigat, miercuri, la Eilat (Israel), cu scorul de 2-1, întâlnirea cu reprezentativa Croaţiei, contând pentru Grupa I a zonei Euro-Africane, punctele fiind aduse de Simona Halep şi dublul format din Halep şi Irina-Camelia Begu.

254 afișări
Imaginea articolului România a câştigat meciul contra Croaţiei din Grupa I a Fed Cup

Simona Halep (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Simona Halep (60 WTA) a câştigat primul meci susţinut împotriva Aniei Mijacika (203 WTA), scor 6-2, 6-2.

În cea de-a doua partidă de simplu, Irina-Camelia Begu (45 WTA) a cedat întâlnirea cu Petra Martici (66 WTA) cu scorul de 4-6, 6-1, 3-6, deşi în setul decisiv a condus cu scorul de 3-1.

În partida de dublu, cuplul Simona Halep/Irina-Camelia Begu s-a impus cu scorul de 7-6 (7/2), 7-6 (8/6), în faţa perechii Petra Martici/Ani Mijacika. În setul doi, Begu şi Halep au avut 5-4 şi 40-0 pe propriul serviciu, însă croatele au revenit şi au preluat conducerea cu 6-5, game în care au avut două mingi de break şi de set. De asemena, în tie-break Martici şi Mijacika au servit pentru set la scorul de 6-5, însă Halep şi Begu au revenit şi s-au impus cu 8-6.

România face parte din grupa D alături de reprezentativele Poloniei, Luxemburgului şi Croaţiei. Câştigătoarele celor patru grupe vor disputa un meci de baraj pentru cele două locuri care obţin calificarea în Grupa a II-a Mondială.

România va întâlni, joi, reprezentativa Luxemburgului, urmând ca vineri să aibă loc partidele contra reprezentativei Poloniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici