România debutează la CM de rugby cu Scoţia, în 10 septembrie 2011

Reprezentativa de rugby a României, care a reuşit calificarea la Cupa Mondială din 2011 (9 septembrie - 23 octombrie), va debuta la competiţia din Noua Zeelandă la 10 septembrie, în compania Scoţiei.

217 afișări

Cele patru grupe la Cupa Mondială sunt următoarele:

Grupa A: Noua Zeelandă, Franţa, Tonga, Canada, Japonia

Grupa B: Argentina, Anglia, Scoţia, Georgia, România

Grupa C: Australia, Irlanda, Italia, Rusia, SUA

Grupa D: Africa de Sud, Ţara Galilor, Fiji, Samoa, Namibia

Programul României la Cupa Mondială este următorul:

Sâmbătă, 10 septembrie:

Scoţia - România, la Invercagill

Sâmbătă, 17 septembrie:

Argentina - România, la Invercagill

Sâmbătă, 24 septembrie:

Grupa B:

Anglia - România, la Dunedin

Miercuri, 28 septembrie:

Georgia - România, la Palmerston North

Naţionala de rugby a României s-a calificat la Cupa Mondială din 2011, din Noua Zeelandă, după ce a dispus, sâmbătă, cu scorul de 39-12 (21-0), de selecţionata similară a Uruguayului, într-un meci disputat pe stadionul Arcul de Triumf.

În meciul tur, disputat în urmă cu două săptămâni la Montevideo, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 21-21.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici