Ronaldo, ovaţionat pe Santiago Bernabeu pentru câştigarea Balonului de Aur - FOTO

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo, care a câştigat luni pentru a treia oară Balonul de Aur, a fost ovaţionat de publicul de pe stadionul Santiago Bernabeu, joi seară, înaintea meciului cu Atletico Madrid, din Cupa Spaniei.

124 afișări
Imaginea articolului Ronaldo, ovaţionat pe Santiago Bernabeu pentru câştigarea Balonului de Aur - FOTO

Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De asemenea, în momentul în care cele două echipe au intrat pe teren, spectatorii l-au omagiat ridicând mii de cartoane aurite. Un banner pe care scria: "Cristiano Ronaldo, Balonul de Aur" a fost desfăşurat în tribună.

Ronaldo a prezentat publicului trofeul, iar spectatorii i-au scandat numele.

Internaţionalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a câştigat, luni seară, pentru a doua oară consecutiv şi a treia oară în carieră Balonul de Aur, trofeu ce a fost decernat în cadrul unei gale desfăşurate la Zurich.

Portughezul i-a devansat pe germanul Manuel Neuer (Bayern Munchen) şi pe argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici