Rusescu va debuta la Sporting Braga în meciul cu Arouca, din Cupa Portugaliei

Atacantul Raul Rusescu, împrumutat de Sporting Braga de la FC Sevilla, va juca în meciul de duminică, din Cupa Portugaliei, cu formaţia Arouca, a anunţat tehnicianul Jesualdo Ferreira, informează site-ul oficial al clubului portughez.

119 afișări
Imaginea articolului Rusescu va debuta la Sporting Braga în meciul cu Arouca, din Cupa Portugaliei

Rusescu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Da, Rusescu va juca în partida cu Arouca", a spus Ferreira.

Gruparea Sporting Braga a obţinut împrumutul atacantului Raul Rusescu până în vară, când îl poate transfera definitiv pe jucătorul român plătind clubului FC Sevilla suma de trei milioane de euro. Pentru cele cinci luni de împrumut, portughezii vor achita doar salariul fotbalistului, 225.000 de euro.

Duminică, Sporting Braga (locul 7 în campionat) va întâlni, pe teren propriu, formaţia Arouca (locul 14), în optimile de finală ale Cupei Portugaliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici