Salah: Dacă aş avea de ales, aş sacrifica Liga Campionilor pentru Premier League

Liverpool s-a calificat în semifinalele Champions League după ce a trecut de Bayern Munchen şi FC Porto în optimi, respectiv sferturi.

165 afișări
Imaginea articolului Salah: Dacă aş avea de ales, aş sacrifica Liga Campionilor pentru Premier League

Salah: Dacă aş avea de ales, aş sacrifica Liga Campionilor pentru Premier League

Acum, cormoranii sunt nevoiţi să o înfrunte pe Barcelona pentru a ajunge în a doua finală consecutivă, după cea pierdută anul trecut în faţa lui Real Madrid, scor 3-1. Echipa antrenată de Jurgen Klopp este implicată şi în lupta pentru titlu, iar dacă ar avea de ales, Mohamed Salah ar prefera sa ridice trofeul pe plan intern.

A spus-o chiar starul egiptean, într-un interviu acordat chiar înainte de meciul cu Barcelona din UEFA Champions League. Liverpool nu a mai câştigat titlul de campioană din sezonul 1989-1990: ”Cred că pentru oraş, pentru oraş, ei preferă mai mult Premier League. Le prefer pe amândouă, ca să fiu sincer, dar dacă aş avea de ales între ele, aş sacrifica Champions League pentru Premier League. Iubesc Premier League foarte mult”, a spus Salah într-un interviu acordat pentru Bleacher Report Football.

25 de goluri şi 13 pase decisive în 48 de partide a bifat mijlocaşul de 26 de ani în acest sezon pentru cei de la Liverpool, club care a plătit 42 de milioane de euro în 2017 pentru a-l aduce de la AS Roma. Contractul său cu gruparea de pe Anfield este valabil până în 2023.

Arab Contractors, FC Basel, Chelsea şi Fiorentina sunt celelalte cluburi din CV-ul lui Mohamed Salah.

Liverpool ocupă locul doi în Premier League, cu 91 de puncte, cu unul mai puţin decât Manchester City, astfel că şansa cormoranilor la titlu depinde de un pas greşit al echipei lui Pep Guardiola în ultimele două etape ale campionatului.

Leicester (acasă) şi Brighton (deplasare) sunt ultimele adversare ale lui Manchester City din acest sezon, în timp ce Liverpool le va înfrunta pe Newcastle (deplasare) şi Wolverhapton (acasă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici