Santos: Ştiam că fundaşii români sunt lenţi şi de aceea am încercat să dăm pase peste apărare

Selecţionerul Greciei, Fernando Santos, a declarat, marţi seară, că ştia că fundaşii români sunt lenţi şi de aceea le-a cerut jucătorilor săi să dea pase peste defensiva României, subliniind că acest lucru a fost exersat chiar la antrenamentul de duminică.

97 afișări
Imaginea articolului Santos: Ştiam că fundaşii români sunt lenţi şi de aceea am încercat să dăm pase peste apărare

Fernando Santos (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost un joc cum m-am aşteptat, contra unei puternice echipe a României. Am încercat să ţinem cât mai mult posesia mingii şi datorită ei am reuşit să marcăm până la urmă. În a doua repriză, am primit un gol destul de ciudat, la care nu ne aşteptam, iar apoi jocul a devenit destul de dificil pentru noi. Nu am mai jucat la acelaşti nivel, dar rezultatul obţinut ne face fericit. Am analizat jocul României şi am fost foarte atenţi la detalii. Ştiam că fundaşii români sunt lenţi şi de aceea am încercat să dăm pase peste apărarea românilor. Chiar am exersat la antrenamentul de duminică asta. Ştiu că românii aşteaptă de mulţi ani o calificare, acum este o nouă generaţie şi mă aştept să vă calificaţi la Euro-2016", a declarat Santos în conferinţa de presă de după meciul cu România.

Reprezentativa de fotbal a României a ratat calificarea la Cupa Mondială din Brazilia, după ce a încheiat la egalitate, marţi seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata similară a Greciei, în manşa retur a barajului de accedere la turneul din 2014. În tur, tricolorii au pierdut, la Pireu, cu scorul de 1-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici