Sârbul Zoran Krstanovici, MVP-ul sezonului regulat în Divizia A

Federaţia Română de Baschet a anunţat că sârbul Zoran Krstanovici, de la "U" Mobitelco BT Cluj, este cel mai valoros jucător (MVP) al sezonului regulat din Divizia A.

33 afișări

FR Baschet a desemnat în fiecare etapă a sezonului regulat cel mai valoros jucător, ţinând cont de randamentul baschetbaliştilor, adică eficienţa înregistrată în minutele în care au fost pe teren.

În cele 30 de etape disputate în sezonul regulat au fost nominalizaţi 21 de sportivi, câştigătorul fiind desemnat sârbul Zoran Krstanovici, cu 4 distincţii de acest fel, urmat în clasament de Cătălin Burlacu (CSU Ploieşti, 3 distincţii), Virgil Stănescu (Steaua Turabo Bucureşti), Branislav Tomici (CSM Bucureşti), Deven Mitchell (Gaz Metan Mediaş) şi Branko Cuici ("U" Mobitelco BT Cluj), toţi cu câte două distincţii. Ceilalţi 15 sportivi, care au punctat în topul FR Baschet au primit o singură dată distincţia de cel mai bun jucător al etapei.

Jucătorul formaţiei clujene, Zoran Krstanovici, a fost declarat în 2010 cel mai bun jucător străin din România, titlul fiind împărţit cu americanul Josh Jackson (Steaua Turabo Bucureşti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici