Serena Williams s-a retras de la turneul de la Stanford

Jucătoarea americană Serena Williams, locul 1 mondial, s-a retras de la turneul de la Stanford, competiţie ce va începe luni, din cauza unor probleme la cotul drept, informează wtatennis.com.

199 afișări
Imaginea articolului Serena Williams s-a retras de la turneul de la Stanford

Serena Williams (Foto: AFP)

"Sunt dezamăgită că nu pot participa la Stanford, dar trebuie să mă refac total la cot. Acest turneu este unul dintre preferatele mele şi fanii au fost de fiecare dată generoşi cu mine. Le urez succes tuturor participantelor şi sper să revin anul viitor", a declarat Serena Williams.

Sportiva americană a câştigat turneul de la Stanford în 2011, 2012 şi 2014.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici