Sergio Ramos a anunţat că nu pleacă de la Real Madrid: Îmi doresc să mă retrag de aici

Sergio Ramos (33 de ani) a anunţat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că va continua la Real Madrid, în ciuda zvonurilor care îl dădeau ca şi plecat din La Liga în această vară.

206 afișări
Imaginea articolului Sergio Ramos a anunţat că nu pleacă de la Real Madrid: Îmi doresc să mă retrag de aici

Sergio Ramos a anunţat că nu pleacă de la Real Madrid: Îmi doresc să mă retrag de aici

Prezent în faţa reporterilor spanioli, Ramos a spus: "Vă mulţumesc că aţi venit aici, vreau să pun capăt tuturor dezbaterilor. Aceste discuţii nu fac bine nici clubului, nici suporterilor. Vreau să fie clar: îmi doresc să mă retrag de aici. Sunt un fan al Realului şi vreau să-mi duc contractul la capăt. Trebuie să lăsăm în urmă ce a fost în acest sezon şi să construim un nou proiect. Dacă aş fi preşedintele Realului, aş încerca să-i ofer unui asemenea jucător un contract pe viaţă (râde). Preşedintele a spus că avem o relaţie specială şi are dreptate. E adevărat că am pe masă o ofertă din China, nu vă pot minţi în legătură cu acest lucru, dar vreau să rămân aici", a spus Ramos.

Sergio Ramos mai are contract cu Real Madrid până în 2021.

Sergio Ramos se află din 2005 la Madrid, iar până în prezent a adunat 606 jocuri oficiale. În tricoul Realului, Ramos a câştigat tot ce se putea câştiga, inclusiv de patru ori Liga Campionilor. Cu echipa naţională a Spaniei, pentru care a strâns 163 de apariţii, a cucerit Cupa Mondială şi de două ori Campiontul European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici