Simona Halep: Fizic, mă simt destul de puternică să o înfrunt pe Serena Williams

Simona Halep a trecut în optimile de finală de la US Open de Carla Suarez Navarro şi a declarat că este pregătită din punct de vedere mental pentru confruntarea cu Serena Williams, din sferturile de finală ale ultimului turneu de Grand Slam al anului.

5960 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Fizic, mă simt destul de puternică să o înfrunt pe Serena Williams

Simona Halep: Fizic, mă simt destul de puternică să o înfrunt pe Serena Williams (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Simona Halep caută a doua victorie împotriva liderei mondiale, Serena Williams. După victoria cu Carla Suarez Navarro, scor 6-2, 7-5, în optimile de finală de la US Open, sportiva originară din Constanţă este încrezătoare înaintea duelului cu Williams.

"Provocarea mentală nu cred că trebuie să fie într-atât de importantă, pentru că este cea mai bună jucătoare din lume. Nu trebuie să-mi fie teamă sau să am emoţii, deoarece nu am nimic de pierdut. Este doar o uriaşă provocare pentru mine. Doar voi încerca să-mi fac jocul. Fizic, mă simt destul de puternică să o înfrunt, dar nu se ştie niciodată. Loveşte cu multă putere, astfel încât trebuie să mă recuperez, să fiu aptă 100% turul următor şi să dau tot ce pot", a declarat Simona Halep conform usopen.org.

Din cele opt întâlniri directe dintre Simona Halep şi Serena Williams sportiva noastră s-a impus o singură dată: la Turneul Campioanelor din 2014 atunci când Halep a trecut de Williams în două seturi, scor 6-0, 6-2, după 65 de minute de joc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici