Spectacol pe Arena Naţională înainte de finala Cupei României - FOTO

Ultimul act al Cupei României-Timişoreana dintre Petrolul şi CFR Cluj a fost precedată de un spectacol ce a durat 15 minute şi în care au fost prezentate numele precedentelor 74 de ediţii ale competiţiei, trofeul împlinind în acest an 80 de ani de la prima finală.

874 afișări
Imaginea articolului Spectacol pe Arena Naţională înainte de finala Cupei României - FOTO

Spectacol pe Arena Naţională înainte de finala Cupei României (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

Mai întâi pe gazon au intrat două vehicule electrice, Segway, care erau colorate în culorile celor două combatante, iar "piloţii" erau costumaţi precum cavalerii medievali. Pe fiecare vehicul se aflau steagurile finalistelor care se pregăteau de "turnir".

Într-o mare "galben-albastră", a început prezentarea fostelor câştigătoare, dar dacă la echipele "dispărute" au fost aplauze răzleţe, stadionul a devenit un cor de fluierături la pronunţarea unor nume ca Steaua, Dinamo, Rapid şi în special la cel al CFR-ului, dar şi un infern când au fost pronunţaţi anii 1963 şi mai ales 1995.

Apoi, din cele 74 de steaguri s-a scris pe gazon "80 ANI", iar la mijlocul terenului trona "Cupa României 1933-2013".

Nici de această dată fanii prahoveni nu s-au lăsat mai prejos şi au realizat o coregrafie 3D care înfăţişa doi atleţi în blocstarturi îmbrăcaţi în alb-vişiniu şi galben-albastru, însă numai cel ploieştean reuşeşte să ia startul. De asemenea, "galbenii" au îmbrăcat peluza în steaguri galbene şi albastre, iar la mijloc se aflau cartoane roşii, fanii scandând "România, România".

Finala a reprezentat pentru suporterii ploieşteni "o nouă noapte magică, un nou start către fotbalul mare", dar şi "seara pentru care ne-am născut".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici