Stadionul Ion Oblemenco va fi DESFIINŢAT. Guvernul a aprobat procedura, pentru amenajarea unui complex sportiv

Desfiinţarea stadionului Ion Oblemenco din Craiova, pentru amenajarea pe acest amplasament a unui complex sportiv care va include o nouă arenă de fotbal, a fost aprobată de Guvern în şedinţa de luni.

4751 afișări
Imaginea articolului Stadionul Ion Oblemenco va fi DESFIINŢAT. Guvernul a aprobat procedura, pentru amenajarea unui complex sportiv

Stadionul Ion Oblemenco va fi DESFIINŢAT. Guvernul a aprobat procedura, pentru amenajarea unui complex sportiv (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Complexul sportiv va include două stadioane, dintre care unul pentru atletism, cu o capacitate de peste 5.000 de locuri, din fonduri exclusiv de la bugetul local al municipiului Craiova, şi un al doilea stadion cu o capacitate de 30.000 de locuri pentru fotbal şi rugby, construit de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii, cu o cofinanţare din bugetul local al muncipiului Craiova de 10% din valoarea investiţiei, conform Guvernului.

Noul stadion de fotbal din Craiova va costa 55 milioane euro, durata estimată a contractului fiind de 17 luni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici