Statuia lui Alex Ferguson, dezvelită în faţa stadionului Old Trafford

O statuie a antrenorului echipei Manchester United, Alex Ferguson, a fost dezvelită, vineri, în faţa arenei Old Trafford.

168 afișări
Imaginea articolului Statuia lui Alex Ferguson, dezvelită în faţa stadionului Old Trafford

Statuia lui Alex Ferguson, dezvelită în faţa stadionului Old Trafford (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mai multe foste vedete ale echipei, între care francezul Eric Cantona şi olandezul Ruud Van Nistelrooy, au asistat la ceremonie, organizată cu ocazie împlinirii a 26 de ani de la sosirea lui Ferguson la United.

Sir Alex, care împlineşte în curând 71 de ani, a câştigat de 12 ori campionatul Angliei şi de două ori Liga Campionilor cu Manchester United.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici