Steaua Bucureşti - Universitatea Cluj, scor 4-1, în Liga I

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru etapa a XI-a a Ligii I.

286 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - Universitatea Cluj, scor 4-1, în Liga I

Steaua Bucureşti - Universitatea Cluj, scor 4-1, în Liga I (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Au marcat: Papp '12, Szukala '31, Ad. Popa '65, Keşeru '74, respectiv Bucşa '59.

1-0: Latovlevici a centrat din partea stângă, Rusescu a prelungit balonul cu capul şi Papp a înscris primul gol la Steaua din foarfecă de la 6 metri.

2-0: Claudiu Keşeru a centrat de pe partea dreaptă, iar Szukala a reluat de la 3 metri cu o lovitură de cap în stânga lui Veselovsky.

2-1: Latovlevici a respins cu o lovitură de cap până la 17 metri o centrare venită de pe partea stângă, iar Dan Bucşa a înscris din voleu în dreapta lui Arlauskis.

3-1: Adrian Popa a înscris cu un şut de la 15 metri, după o acţiune personală.

4-1: Sânmărtean a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, mingea a lovit bara, iar Keşeru a reluat în poarta goală de la opt metri cu piciorul drept.

Steaua Bucureşti: Arlauskis - Papp, Varela (Râpă '29), Szukala, Latovlevici - Prepeliţă, Sânmărtean (Breeveld '78) - Ad. Popa, Rusescu (Stanciu '57), Tănase - Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Universitatea Cluj: Veselovsky - Ciupe, Skvorc, Ninu, Muşat (R. Costin '76) - Lungu, Bucşa - Cristocea (Lemnaru '76), Mengolo (Kovacs '88), Ceppelini - Gravenberch. Antrenor: George Ogăraru.

Cartonaşe galbene: Prepeliţă '37, Papp '84, Ad. Popa '89 / Gravenberch '33, Mengolo '73, Ninu '82, Ceppelini '89.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Alexandru Tudor, ajutat la cele două linii de Adrian Păunescu şi Stelian Slabu, în timp ce Dan Grigore Botescu a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Corneliu Fecioru şi Iulius Nemţeanu.

La partida din Ghencea au asistat 4.533 de spectatori, dintre care doi fani clujeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici