Steaua va întâlni echipa FK Aktobe, dacă se califică în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Formaţia Steaua Bucureşti va întâlni echipa FK Aktobe (Kazahstan) în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, fază în care campioana României va participa dacă va trece în runda secundă de gruparea norvegiană Stromgodset.

579 afișări
Imaginea articolului Steaua va întâlni echipa FK Aktobe, dacă se califică în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Steaua va întâlni echipa FK Aktobe, dacă se califică în turul trei preliminar al Ligii Campionilor (Imagine: Alexandru Hojda/Arhiva Mediafax Foto)

Aktobe a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formaţia Dinamo Tbilisi, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, după ce în tur s-a impus cu scorul de 1-0.

Golurile la meciul de miercuri au fost marcate de Antonov '75, Zenkovich '82 şi Aimbetov '90+5.

În cazul în care se va califica, Steaua va juca în deplasare prima manşă, la 29/30 iulie, returul fiind programat în 5/6 august.

Steaua a învins echipa Stromgodset, în deplasare, scor 1-0, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Meciul retur are loc în această seară, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici