SuperLiga: U Craiova 1948 a învins Chindia Târgovişte, în primul meci al etapei a VI-a

U Craiova 1948 a învins Chindia Târgovişte în primul meci al etapei a VI-a din cadrul play out-ului SuperLigii de fotbal. Partida s-a disputat vineri seara, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

145 afișări
Imaginea articolului SuperLiga: U Craiova 1948 a învins Chindia Târgovişte, în primul meci al etapei a VI-a

SuperLiga: U Craiova 1948 a învins Chindia Târgovişte, în primul meci al etapei a VI-a

U Craiova 1948 a învins Chindia Târgovişte, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 44 de mijlocaşul William Baeten.

În minutul 65, gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri, Dragos Albu fiind cel care a executat penaltiul.

În urma acestui rezultat, oltenii au rămas pe primul loc în grupa de play out, având trei puncte în plus faţă de echipa de pe locul secund, Petrolul Ploieşti.

Chindia Târgovişte este pe locul 7 în clasament, poziţie care duce la barajul pentru evitarea retrogradării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
superliga,
fotbal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici