Tatăl lui Carlos Tevez a fost răpit în Argentina

Tatăl fotbalistului argentinian Carlos Tevez a fost răpit, marţi dimineaţă, în apropiere de Buenos Aires, iar răpitorii au contactat familia pentru răscumpărare, care a fost plătită, bărbatul fiind eliberat după aproximativ opt ore, informează Clarin.

782 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Carlos Tevez a fost răpit în Argentina

Carlos Tevez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Segundo Tevez, tatăl adoptiv al atacantului de la Juventus Torino, a fost răpit din maşina sa, la Moron, lângă Buenos Aires.

Maşina a fost găsită câteva ore mai târziu, scrie Clarin.

"Familia este consternată. Trebuie să vedem cum evoluează lucrurile", a declarat avocatul familiei, Gustavo Galasso, care apoi a confirmat, în urmă cu puţin timp, eliberarea lui Segundo Tevez, precizând că bărbatul este într-o stare bună.

Segundo Tevez şi soţia sa sa l-au crescut pe Carlos, după ce jucătorul a fost abandonat de mamă, iar tatăl său a murit.

Născut într-un cartier sărac din Buenos Aires, Tevez a spus în dese rânduri că dacă nu ar fi jucat fotbal, ar fi fost un infractor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici