Tecău: Decisivul l-am simţit ca trei seturi, a fost incredibil de greu

Tenismanul Horia Tecău a declarat că la semifinala de dublu de la Wimbledon, meci în care el şi Jean-Julien Rojer s-au impus în faţa cuplului Florin Mergea/Rohan Bopanna, scor 4-6, 6-2, 6-3, 4-6, 13-11, a simţit "decisivul ca trei seturi", el menţionând că a fost extrem de dificil.

226 afișări
Imaginea articolului Tecău: Decisivul l-am simţit ca trei seturi, a fost incredibil de greu

Tecău: Decisivul l-am simţit ca trei seturi, a fost incredibil de greu (Foto: Raul Stef / Mediafax Foto)

"Avem un parteneriat foarte sudat, plus că suntem şi foarte buni prieteni în afara terenului. A fost un meci extrem de greu, ambii au jucat foarte bine. Florin şi Rohan formează o echipă dificilă pe iarbă. Florin returnează foarte bine, Rohan serveşte foarte bine, cred că au făcut un meci bun. Şi oboseala din timpul meciului întins pe durata a cinci seturi a fost greu de gestionat. Este un turneu greu faţă de celelalte turnee de Grand Slam. Aici se joacă cinci seturi. Decisivul l-am simţit ca trei seturi, a fost incredibil de greu. De aceea mi-a fost şi greu să mai intru la dublu mixt cu 2 din trei", a spus Tecău pentru Digi Sport.

Cuplul Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, a învins, joi, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-3, 4-6, 13-11, perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 9, şi s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon.

Tecău a jucat joi şi la dublu mixt, el şi Katarina Srebotnik fiind învinşi în sferturile de finală de cuplul Robert Lindstedt/Anabel Medina Garrigues (Suedia/Spania), scor 6-4, 1-6, 6-3.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici