Thierry Henry şi-a anunţat retragerea din activitate

Fostul internaţional francez Thierry Henry (123 de selecţii) a anunţat, marţi, pe Facebook, că a decis să se retragă din activitate şi să devină consultant pentru canalul de televiziune Sky Sports.

189 afișări
Imaginea articolului Thierry Henry şi-a anunţat retragerea din activitate

Thierry Henry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După 20 de ani pe teren, am decis să părăsesc fotbalul profesionist. A fost o călătorie incredibilă", a scris Henry.

El a mulţumit cluburilor la care a evoluat de-a lungul carierei: New York Red Bulls, AS Monaco, Juventus Torino, Arsenal şi FC Barcelona.

"Este momentul să merg pe un drum diferit şi sunt fericit să anunţ că voi reveni la Londra şi mă voi alătura echipei Sky Sports", a adăugat Thierry Henry, în vârstă de 37 de ani.

Henry este campion mondial cu Franţa în 1998 şi campion european în 2000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici