Torje a părăsit accidentat cantonamentul echipei naţionale

Mijlocaşul Gabriel Torje a părăsit, duminică seară, cantonamentul echipei naţionale a României din cauza unei accidentări suferite în partida de vineri cu Irlanda de Nord, medicul primei reprezentative diagnosticându-l cu miozită spastică.

89 afișări
Imaginea articolului Torje a părăsit accidentat cantonamentul echipei naţionale

Gabriel Torje (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Selecţionerul Anghel Iordănescu a explicat, luni, într-o conferinţă de presă, că în locul lui Torje a fost convocat Adrian Popa pentru partida amicală cu Danemarca de marţi.

După meciul cu Irlanda de Nord, au plecat de la lot, accidentaţi, trei jucători, Bogdan Stancu, Cristian Tănase şi Gabriel Torje, fiind convocaţi însă numai doi, Adrian Popa şi Mihai Roman.

"După meciul cu Irlanda de Nord au apărut câteva modificări în lot. Au apărut jucători noi, mă refer la Mihai (n.r. - Mihai Roman), care debutează la lotul echipei naţională. Sper ca el să impună selecţia lui în continuare. De asemenea, l-am chemat în regim de urgenţă şi pe Adi Popa, în sensul că el a venit în urma accidentării lui Gabi Torje. În afară de cei doi, mai avem un nou jucător în lot... este... Am mai adus un jucător în lot pentru a completa... mă rog", a spus Iordănescu în conferinţa de presă, uitând faptul că nu a mai convocat pe nimeni în locul lui Cristian Tănase.

Conform medicului echipei naţionale, ceilalţi doi jucători accidentaţi, Cristian Tănase şi Bogdan Stancu, au fost diagnosticaţi cu distensie capsulară stângă, respectiv contuzie cu plagă maleolară externă.

Echipa naţională a României întâlneşte, marţi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, selecţionata Danemarcei, într-un meci amical.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici