UEFA va lua la 13 noiembrie o decizie în privinţa incidentelor de la Borussia Dortmund - Galatasaray

UEFA a anunţat, joi, că a deschis proceduri disciplinare ca urmare a incidentelor de la meciul Borussia Dortmund - Galatasaray Istanbul, din grupa D a Ligii Campionilor, Corpul de Control, Etică şi Disciplină urmând să analizeze cazul în data de 13 noiembrie.

65 afișări
Imaginea articolului UEFA va lua la 13 noiembrie o decizie în privinţa incidentelor de la Borussia Dortmund - Galatasaray

UEFA va lua la 13 noiembrie o decizie în privinţa incidentelor de la Borussia Dortmund - Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Clubul Borussia Dortmund este vizat de procedură pentru incidentele din public, aruncarea de obiecte pe teren şi lacune în organizare.

Gruparea Galatasaray va fi sancţionată pentru incidentele din public, pentru faptul că fanii au intrat pe teren şi deoarece suporterii au aruncat cu petarde şi fumigene.

Echipa Borussia Dortmund şi-a asigurat calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce s-au impus, marţi, pe teren propriu, scor 4-1, în meciul cu Galatasaray Istanbul, din etapa a patra a grupei D a competiţiei.

Partida de la Dortmund a fost întreruptă de două ori. Prima dată după ce suporterii turci au aruncat cu petarde şi fumigene în teren, iar apoi după ce fumigenele aprinse de aceştia au provocat un fum dens în tribuna ocupată de fanii gazdelor.

La sfârşitul meciului, poliţia a folosit gaze lacrimogene şi bastoane pentru a evita o confruntare între suporterii celor două formaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici