Universitatea Cluj - Concordia Chiajna, scor 1-0, în Liga I

Formaţia Universitatea Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I, în care oaspeţii au ratat un penalti pe final.

268 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj - Concordia Chiajna, scor 1-0, în Liga I

Universitatea Cluj - Concordia Chiajna, scor 1-0, în Liga I

Unicul gol al partidei a fost înscris de Buleică, în minutul 75, cu o lovitură cu capul după o centrare de pe partea stângă.

În minutul 87, de la Universitatea Cluj a fost eliminat portarul Boşneag, iar oaspeţilor li s-a acordat un penalti. Deoarece gazdele aveau deja toate schimbările făcute, în poartă a intrat Muzac. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Ispir, însă acesta a trimis mingea în bară.

Universitatea Cluj: Boşneag- Ciupe, Raţiu, Ninu, Turcu - Bucşă, Ad. Popa - Buleică, Hidişan (Muzac '55), Nicola (Szekely '63) - V. Dinu (Dedu '35). Antrenor: Ionel Ganea.

Concordia Chiajna: Niţă - Savin, Leca, Fl. Ilie, Bambara (Purece '90+1) - Ispir, Coşereanu, Serediuc (Pană '46), Zuluf, Popovici - Wellington. Antrenor: Ilie Stan.

Cartonaşe galbene: Turcu '41, Ad. Popa '42 / Zuluf '27, Popovici '51

Cartonaş roşu: Boşneag '87

Arbitri: Robert Dumitru (central) - Cristian Nica, Imre Bucsi (asistenţi) - Flavius Roşu (rezervă)

Observatori: Aurel Beldeanu, Nicolae Grigorescu.

În tribune au avut acces doar femeile şi copiii cu vârste de până la 14 ani, Universitatea Cluj fiind obligată să joace meciuri cu porţile închise, după incidentele din timpul partidei cu Steaua Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici