UTA Arad – Farul Constanţa, remiză albă. Meci marcat de accidentarea periculoasă a lui Dănuleasa

  • UTA Arad şi Farul Constanţa au remizat duminică după-amiază, în prima etapă a Ligii 1, care a marcat şi revenirea pe banca tehnică a lui Gheorghe Hagi.
  • S-a încheiat 0-0, cel mai marcant moment al meciului fiind contactul dur dintre Dănuleasa şi Roger.
  • Constănţeanul a fost inconştient câteva momente.
243 afișări
Imaginea articolului UTA Arad – Farul Constanţa, remiză albă. Meci marcat de accidentarea periculoasă a lui Dănuleasa

UTA a început meciul cu un şut în bară, al lui Miculescu, chiar în primul minut de joc. Acelaşi Miculescu şi-a mai încercat o dată norocul, şutul său din minutul 14, trecând pe lângă poartă.

Hora a marcat cu călcâiul, în minutul 35, golul său fiind anulat pe motiv de fault în atac.

UTA a fost cea care a atacat şi după pauză, iar prima ocazie consistentă de poartă a elevilor lui Gheorghe Hagi a venit abia în minutul 64, când şutul lui Pitu a fost reţinut de Iacob.

Minutul 70 a adus al doilea cartonaş galben pentru Dussaut, care a lăsat Farul în inferioritate numerică.

Abia intrat în teren, în minutul 73, Dănuleasa (Farul) a fost implicat într-un duel cu Roger (UTA), în urma căruia cei doi s-au ciocnit cap în cap. Dănuleasa a căzut inert şi a părut că e inconştient. Medicii echipei, şi apoi cei ai ambulanţei aflate la faţa locului, au intervenit oportun şi în cele din urmă constănţeanul a fost scos pe targă din teren şi dus, în stare conştientă, la spital.

Farul a jucat în 9 oameni finalul de meci, Hagi efectuând toate cele 5 schimbări permise.

S-a încheiat 0-0, Farul obţinând un punct important în deplasare, la primul meci al lui Gheorghe Hagi pe banca noii sale echipe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici