Valentina Elisei Ardean: Ne dorim să fim în continuare la fel cum am fost la acest turneu

Jucătoarea Valentina Elisei Ardean a declarat, luni noapte, la sosirea naţionalei feminine de handbal de la Campionatul Mondial, că îşi doreşte ca alături de coechipierele sale să rămână la fel ca la turneul din Danemarca şi să aibă cât mai multe rezultate pozitive.

264 afișări
Imaginea articolului Valentina Elisei Ardean: Ne dorim să fim în continuare la fel cum am fost la acest turneu

Valentina Elisei Ardean: Ne dorim să fim în continuare la fel cum am fost la acest turneu (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Ne bucurăm că ne-am întors acasă victorioase, cu o medalie şi sănătoase. Ne dorim în continuare să fim tot la fel cum am fost la acest turneu şi să avem rezultate pozitive cât mai multe", a afirmat Elisei Ardean la primirea oficială de la Aeroportul Henri Coandă.

Lotul echipei naţionale a României a ajuns luni noapte la Bucureşti, fiind aşteptat la salonul oficial al Aeroportului Henri Coandă de ministrul Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă, secretarul de stat în MTS, Carmen Tocală şi de preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu.

Naţionala de handbal feminin a României a câştigat, duminică, la Herning, medalia de bronz a Campionatului Mondial din Danemarca, după ce a învins reprezentativa Poloniei, în finala mică, cu scorul de 31-22 (15-8), tricolorele obţinând o medalie mondială după 10 ani şi prima de bronz din istorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici