Vasile Miriuţă, antrenor CFR Cluj: Au câştigat pe merit şi au fost mai buni ca noi

CFR Cluj a ieşit din lupta pentru titlul Ligii 1, după ce a pierdut fără drept de apel, scor 0-3, în faţa lui CS U Craiova. La finalul meciului, Vasile Miriuţă a dat vina pe mai mulţi factori, care ar fi afectat echipa pe finalul play-off-ului.

243 afișări
Imaginea articolului Vasile Miriuţă, antrenor CFR Cluj: Au câştigat pe merit şi au fost mai buni ca noi

Vasile Miriuţă, antrenor CFR Cluj: Au câştigat pe merit şi au fost mai buni ca noi (Imagine: Hepta/ Mediafax Arhiva Foto)

Miriuţă a vorbit despre jucătorii pe care nu s-a putut baza la meciul cu CS U Craiova şi a dat vina şi pe dezamăgirea de a nu ieşi din insolvenţă:

"E o seară tristă, aşa e. Au câştigat pe merit şi au fost mai buni ca noi, trebuie să recunoaştem astăzi! Din păcate ne-au lipsit jucători, a trebuit să-l schimb şi pe Deac repede, dar asta nu e o scuză.

Săptămâna trecută am bătut la Astra, astăzi am pierdut un joc, nu e uşor. E final de sezon şi poate pe băieţi îi apasă şi faptul că suntem în insolvenţă şi nu putem juca în cupele europene. Nu e uşor să-i motivezi în aceste situaţii. E o seară tristă, dar de mâine vom începe să muncim pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu, sâmbătă, cu Dinamo.

Am avut bara lui Roman, un penalty care nu a fost acordat... Poate puteam întoarce jocul dacă făceam 2-1, nu se ştie. Asta e, treubie să uităm ziua de astăzi. Dar am prins o zi slabă şi trebuie să recunoaştem că nu meritam mai mult. Chiar nu mă interesează cine va câştiga titlul, dacă noi nu-l câştigăm", a declarat Vasile Miriuţă după meci.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici