Victoraş Iacob va juca până în vară la CS Otopeni

Atacantul Victoraş Iacob, liber de contract după ce a fost dat afară de formaţia germană FC Kaiserslautern, va juca până în vară la echipa CS Otopeni, a anunţat, într-o conferinţă de presă, directorul de imagine al grupării ilfovene, Lucian Ionescu.

159 afișări
Imaginea articolului Victoraş Iacob va juca până în vară la CS Otopeni

Victoraş Iacob va juca până în vară la CS Otopeni (Imagine: Mediafax Foto)

Victoraş Iacob, în vârstă de 27 de ani, a fost transferat în iarnă de la Steaua la FC Kaiserslautern în schimbul sumei de 500.000 de euro. Atacantul nu a apucat însă să joace decât două meciuri pentru gruparea germană, fiind apoi indisponibil tot restul sezonului din cauza unei accidentări la menisc.

În această vară, FC Kaiserslautern a anunţat că Iacob şi alţi cinci jucători au fost puşi pe lista de transferări.

Pe de altă parte, preşedintele CS Otopeni, Lucian Băroiu, a anunţat că mijlocaşul Hristu Chiacu, împrumutat până în vară de la Dinamo, a fost exclus din lot.

După disputarea a 19 etape, CS Otopeni ocupă locul 17 în Liga I, penultimul, cu nouă puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici