Victorie pentru Ucraina. Ţara greu încercată de război este la un meci de Cupa Mondială după ce a trecut cu 3-1 de Scoţia

Ucraina a obţinut o victorie cu 3-1 în faţa Scoţiei în semifinala de baraj şi este la un meci distanţă de calificarea la Cupa Mondială.

1684 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru Ucraina. Ţara greu încercată de război este la un meci de Cupa Mondială după ce a trecut cu 3-1 de Scoţia

Victorie pentru Ucraina. Ţara greu încercată de război este la un meci de Cupa Mondială după ce a trecut cu 3-1 de Scoţia

Golurile marcate de Andriy Yarmolenko, Roman Yaremchuk şi Artem Dovbyk au oferit ţării greu încercate de invazia Rusiei victoria pe Hampden Park. Pentru Scoţia a marcat Callum McGregor în minutul 79.

Ucraina va înfrunta duminică Ţara Galilor în finala ce va oferi câştigorei un loc în Grupa B la cupa Mondială, unde va întâlni Anglia, Statele Unite şi Iran.

Iniţial, acest meci trebuia să aibă loc în luna mai, dar a fost amânat din cauza războiului în desfăşurare din Ucraina. Rusia a lansat o invazie în această ţară la 24 februarie, iar luptele continuă, în special în estul Ucrainei. Campionatul ucrainean a fost suspendat imediat şi nu a fost reluat.

Ucraina s-a antrenat în Brdo, Slovenia, în ultima lună.

Într-o conferinţă de presă înaintea meciului, căpitanul Oleksandr Zinchenko a izbucnit în lacrimi, insistând că "Trebuie să dovedim totul pe teren".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici