Viitorul - Craiova, în etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1 Betano. Ora meciului

Viitorul - Craiova se joacă sâmbătă, ora 21.30, în etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1 Betano.

415 afișări
Imaginea articolului Viitorul - Craiova, în etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1 Betano. Ora meciului

Viitorul - Craiova, în etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1 Betano. Ora meciului

Viitorul e pe locul 4 în play-off, 30 de puncte, şi o victorie ar apropia echipa lui Hagi de primele trei clasate, pe ultima treaptă a podiumului fiind chiar oltenii lui Mangia, 34 de puncte. Meciul poate fi decisiv în lupta pentru locul trei, cel ce duce în Europa League.

"Este un meci de campionat, acasă, unde ne dorim cele trei puncte. Obiectivul nostru este să luăm cele trei puncte, să jucăm un fotbal competitiv, deschis, pentru că adversarul e la fel de bun, adversarul îşi doreşte să joace, să se impună şi să comande ritmul şi intensitatea jocului, acelaşi lucru îl dorim şi noi. Va fi un meci cred eu iar la fel de bun, nu ştiu câte reuşite vor fi, dar un meci foarte bun", a spus Gică Hagi.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici