Voyo.ro va transmite joi, live, meciurile susţinute de Steaua, Rapid şi Vaslui în Europa League

Voyo.ro va transmite joi, live, meciurile românilor în Europa League: Legia Varşovia-Rapid, Vaslui-Sporting Lisabona şi Steaua-Maccabi Haifa.

5380 afișări
Imaginea articolului Voyo.ro va transmite joi, live, meciurile susţinute de Steaua, Rapid şi Vaslui în Europa League

Voyo.ro va transmite joi, live, meciurile susţinute de Steaua, Rapid şi Vaslui în Europa League

Steaua, Rapid şi Vaslui au nevoie de victorii pentru a rămâne în grupele Europa League. Voyo.ro transmite joi, live, cele trei meciuri ale românilor: Legia Varşovia-Rapid (de la ora 20.00), Vaslui-Sporting Lisabona (tot de la ora 20.00) şi Steaua-Maccabi Haifa (de la ora 22.00).

La 20.00, în direct pe voyo.ro, dar şi pe Pro TV, Răzvan Lucescu şi compania trebuie să răzbune înfrangerea de pe Naţional Arena din urmă cu două săptămâni şi s-o învingă în Polonia pe Legia Varşovia.

La aceeaşi oră, pe voyo.ro şi, în paralel, pe Sport.ro, Vaslui are cel mai greu meci din aventura europeană: se bate fără vedeta Wesley, suspendat, cu Sporting Lisabona, celebra pepinieră de superstaruri din Portugalia.

În plus, de la 22.00, pe voyo.ro şi Pro TV vor putea fi văzute 50.000 de speranţe din tribune pentru o mare victorie pentru Steaua. Cu lotul decimat, cu moralul dărâmat şi cu sete de goluri, trupa lui Ilie Stan trebuie s-o învingă pe Maccabi Haifa pentru a mai putea spera la calificarea în primăvara europeană.

Voyo.ro este un site cu conţinut video premium, diversificat şi exclusiv, lansat de divizia de internet a Pro TV S.A. Pe voyo.ro utilizatorii găsesc cele mai tari şi mai actuale filme şi seriale, show-uri TV, transmisiuni live ale unor evenimente importante, producţii originale marca Pro TV şi Acasă, dar şi producţii ale celor mai mari case de producţie internaţionale, atât gratuit, cât şi contra cost.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici