Zinedine Zidane, la un pas de mutarea care i-ar aduce un munte de bani. Ce naţională ar putea prelua

Zinedine Zidane (45 de ani) e la un pas să dea lovitura carierei de antrenor! La o zi după ce şi-a dat demisia de la Real Madrid, cu care a câştigat de trei ori consecutiv Liga Campionilor, presa din străinătate anunţă că francezul e gata de o mutare care i-ar aduce un munte de bani.

5889 afișări
Imaginea articolului Zinedine Zidane, la un pas de mutarea care i-ar aduce un munte de bani. Ce naţională ar putea prelua

Zinedine Zidane, la un pas de mutarea care i-ar aduce un munte de bani. Ce naţională ar putea prelua

Zidane şi-a anunţat joi, în cadrul unei conferinţe de presă organizată alături de Florentino Perez, plecarea de la Real Madrid. Acum, la nici 24 de ore de la această mutare, presa internaţională anunţă o afacere monstruoasă. Antrenorul francez ar urma să de vină antrenorul naţionalei de fotbal a Qatarului.

Acum începe partea interesantă. Arabii îi oferă lui Zidane un contract valabil pe patru sezoane, cu un salariu incredibil, de 50 de milioane de euro pe an. La Real Madrid, Zizou câştiga aproximativ 9,5 milioane de euro pe an după ce a semnat noua înţelegere cu "Galacticii", în toamna lui 2017.

Zinedine Zidane (45 de ani) a plecat de la Real Madrid după 872 de zile în care a condus echipa de pe Santiago Bernabeu. Antrenorul care a câştigat trei Ligi ale Campionilor în ultimii trei ani a făcut anunţul într-o conferinţă de presă. "Clubul are nevoie de o schimbare pentru a continua să câştige", a fost motivul prezentat de francez. Anunţul a luat prin surprindere pe toată lumea, dar nu şi pe Fabio Capello, fostul antrenor al lui Real Madrid. Italianul trecut prin tratamentul lui Florentino Perez a simţit ipostaza în care a fost pus Zidane şi a dezvăluit unul dintre motivele pentru care ar fi pelcat francezul:

“Zidane a dorit să ia singur o decizie, înainte ca altcineva să aleagă în locul său. Dacă Real Madrid ar fi pierdut la Kiev, Perez l-ar fi dat afară”, a declarat italianul pentru Sky Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici