12 lucruri care trebuie aruncate imediat pentru a nu ne îmbolnăvi - VIDEO

Multe persoane tind să folosească periuţa de dinţi mai mult decât ar trebui. Şi alte produse ne pot îmbolnăvi dacă sunt păstrate mai mult timp decât ar trebui, ele conţinând bacterii.

22491 afișări
Imaginea articolului 12 lucruri care trebuie aruncate imediat pentru a nu ne îmbolnăvi - VIDEO

12 lucruri care trebuie aruncate imediat pentru a nu ne îmbolnăvi (Imagine: Hepta)

Periuţa de dinţi nu trebuie folosită mai mult de 3-4 luni, informează huffingtonpost.co.uk.

O pernă poate fi folosită timp de 3 ani, după această durată fiind nevoie să fie schimbată.

Lufa, care este folosită ca burete de baie, trebuie schimbată după 3 săptămâni de utilizare.

40% dintre persoane poartă lentilele de contact peste durata recomandată, riscând infecţii.

Nici produsele cosmetice nu trebuie ţinute mai mult timp decât este recomandat: rujul trebuie aruncat după 2 ani, trusa de farduri după 18 luni, oja după 12 luni, rimelul după mai puţin de 12 luni, mascara după 3 luni, creionul de ochi după mai puţin de 3 luni.

Dacă tigaia de teflon este zgâriată, ea trebuie înlocuită imediat. Buretele de vase trebuie schimbat cel puţin o dată pe lună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici