Ce presupune o dietă sănătoasă şi echilibrată? Vezi ce răspunde prof.univ. Gheorghe Mencinicopschi

Nutriţionistul Gheorghe Mencinicopschi, autorul best-seller "Şi noi ce mai mâncăm", este invitat la Videochatul Gândul, unde vorbeşte despre cele mai periculoase E-uri din alimente şi cum le putem evita, despre ce presupune o dietă sănătoasă şi echilibrată şi despre cum putem slăbi sănătos.

142 afișări
Imaginea articolului Ce presupune o dietă sănătoasă şi echilibrată? Vezi ce răspunde prof.univ. Gheorghe Mencinicopschi

Ce presupune o dietă sănătoasă şi echilibrată? Vezi ce răspunde prof.univ. Gheorghe Mencinicopschi

Click pentru LIVECHAT

Live text:
Ce părere aveţi despre produsele tip soia, tofu?

Si aici sunt nuanţe şi nuanţe, recomand soia nemodificată genetic. Variantele tradiţionale.

Recomandaţi o dietă vegetariană pentru un copil?

Dacă un copil de un an ar trebui să fie vegan, poate că veganismul poate fi bun peste 40 de ani. Dar la copil trebuie să i se dea proteine, carne, ouă, şi derivate din lapte. Copilul este o stare fiziologică cu totul deosebită. Nu este un adult în miniatură. Are nevoie să crească.

Astăzi avem o dietă foarte monotonă.

Suntem şi noi de vină pentru că cerem alimente ieftine, ghidându-ne după preţ. Suntem prea săraci ca să cumpărăm alimente ieftine.

Ce avea parizerul de acum 20 de ani şi nu mai are astăzi?

În primul rând, avea numai carne. Înainte operau standarde naţionale, valabile pentru orice producător. După 90 s-au desfiinţat aceaste standarde şi au fost introduce standarde de firme, care se fac de firme.

Citeşte mai multe despre dieta sănătoasă propusă de prof.univ. Gheorghe Mencinicopschi pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici