Cum se vede lumea de la 632 de metri înălţime. IMAGINI cu turnul care va deveni cea mai înaltă clădire din China - FOTO

Shanghai Tower va fi cea mai înaltă clădire din China şi a treia cea mai înaltă din lume, după Burj Khalifa din Dubai şi Tokyo Sky Tree (Japonia). Turnul care va avea 632 de metri înălţime îşi va deschide porţile pentru public în 2015, au anunţat dezvoltatorii.

5964 afișări
Imaginea articolului Cum se vede lumea de la 632 de metri înălţime. IMAGINI cu turnul care va deveni cea mai înaltă clădire din China - FOTO

Cum se vede lumea de la 632 de metri înălţime. IMAGINI cu turnul care va deveni cea mai înaltă clădire din China (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit The Wall Street Journal, clădirea construită în carierul financiar Lujiazui va avea o suprafaţă totală de 576.000 de metri pătraţi, dintre care 220.000 de metri pătraţi vor reprezenta spaţiile cu birouri.

GALERIE FOTO

Publicaţia citată menţionează că economia Chinei îşi va reveni după o perioadă de încetinire odată cu inaugurarea acestei clădiri, care va avea 121 de etaje.

Shanghai Tower va găzdui, pe lângă birouri, magazine, un hotel de lux în vârf, un muzeu şi nouă grădini la etajele superioare.

Imaginile suprinse din vârful clădirii aflate încă în construcţie sunt impresionante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici