Dieta bazată pe sex. Cât poţi slăbi şi câte femei au încercat-o

Un studiu recent arată că femeile sunt dispuse să aibă relaţii sexuale la sfârşitul unei zile lungi şi obositoare, pentru că sunt convinse că acesta este un mod de a pierde în greutate.

10329 afișări
Imaginea articolului Dieta bazată pe sex. Cât poţi slăbi şi câte femei au încercat-o

Sex (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Cercetările arată că 76% dintre femei sunt dispuse să includă în rutina nocturnă activitatea sexuală dacă sunt de părere că le ajută să ardă calorii, scrie dailymail.co.uk.

Aproape două treimi dintre femeile care au abonamente la săli de sport au declarat că sunt mai fericite atunci când fac sex sau curăţenie dacă aceste activităţi le ajută să ardă acelaşi număr de calorii ca o şedinţă la sala de fitness.

"O jumătate de oră de relaţii sexuale ajută la arderea a 150-250 de calorii şi poate ajunge chiar la 350 de calorii, în funcţie de cât de activă este persoana" spune Kerry McCloskey, autoarea cărţii "Dieta bazată pe sex".

Celebrităţile vorbesc despre dieta bazată pe sex de mulţi ani. Actriţa din "Sex and the City" Kim Cattrall spune că activitatea sexuală este una dintre metodele folosite de ea în dietă, alături de exerciţiie Pilates şi antrenorul personal de sport, iar cântăreaţa Mel B spune că această dietă a ajutat-o să slăbească după naştere.

Se pare că exerciţiile sexuale scad riscul de atacuri de cord şi prelungesc viaţa. Doctorii susţin că endorfinele eliberate stimulează celulele sistemului nervos şi ajută la prevenirea cancerului şi a ridurilor.

În cât timp poate o persoană să ardă 200 de calorii:

  • în timp ce face curăţenie: 48 de minute

  • în timp ce găteşte: 128 de minute

  • la cumpărături: 63 de minute

  • în metrou: 58 de minute

  • în timpul sărutului: 50 de minute

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici