„Frumoasele şi Bestia”. Harvey Weinstein făcuse un obicei din a se afişa cu cele mai celebre actriţe ale momentului | GALERIE FOTO

  • Producătorul Harvey Weinstein a fost găsit vinovat de curând pentru agresiune sexuală şi viol.
  • Weinstein s-a folosit de puterea în lumea Hollywood-ului pentru a reduce la tăcere victimele pe care le hărţuia.
  • Printre victime s-au numărat şi actriţe celebre.
  • Mogulul obişnuia să îşi facă apariţia la evenimente cu unele dintre cele mai importante vedete feminine.
3847 afișări
Imaginea articolului „Frumoasele şi Bestia”. Harvey Weinstein făcuse un obicei din a se afişa cu cele mai celebre actriţe ale momentului | GALERIE FOTO

sursa foto: Twitter

Harvey Weinstein, prolificul producător de la Hollywood, găsit vinovat de abuz sexual şi viol, are un palmares destul de bogat de actriţe celebre cu care s-a afişat la cele mai importante evenimente de la Hollywood, relatează Daily Mail.

Deşi din exterior relaţia dintre Harvey Weinstein şi femei precum Uma Thurman, Keira Knightley sau Gwyneth Paltrow părea una armonioasă, bazată pe respect profesional, adevărul din spatele reflectoarelor s-a dovedit a fi extrem de sumbru. 

Potrivit declaraţiilor actriţelor care au jucat în filmele produse de Weinstein, mogulul devenise cunoscut pentru abuzurile sexuale şi pentru instituirea fricii şi a unui cult al tăcerii printre victime.

Gwyneth Paltrow, câştigătoare a premiului Oscarul pentru cea mai bună interpretare feminină în filmul „Shakespeare in Love”, l-a acuzat pe Harvey Weinstein că a abuzat-o sexual într-o cameră de hotel, la începutul carierei. 

„Eram doar o copilă, tocmai intrasem în industrie, am fost îngrozită”, a declarat Paltrow despre interacţiunea cu Weinstein.

Uma Thurman a descris o întâmplare asemănătoare cu Harvey Weinstein. Thurman a afirmat că abuzul sexual a avut loc într-o cameră de hotel la mijlocul anilor '90.

„M-a împins la podea, a încercat să mă forţeze să fac sex cu el, apoi şi-a expus organele genitale”, a povestit Thurman în 2018.

Keira Knightley nominalizată la Oscar pentru rolul din „Mândrie şi prejudecată”, a povestit şi ea abuzurile pe care le-a suferit din partea lui Weinstein.

„Au fost patru momente în care Harvey Weinstein m-a hărţuit şi niodată nu a făcut-o pe platourile de filmare. Întotdeauna s-a întâmplat în timpul unor întâlniri ocazionale din viaţa de zi cu zi”, îşi aminteşte Knightley.

Cântăreaţa Lana del Rey a fost bănuită că ar fi avut o relaţie cu Weinstein şi că ar fi scris chiar şi melodie despre idila lor. Zvonurile au fost generate de faptul că în piesa „Cola", Lana del Rey menţionează numele „Harvey” şi îşi mărturiseşete pasiunea pentru bărbaţi mai în vârstă şi de succes.

Artista a negat orice legătura romantică cu Harvey Weinstein şi a scos numele producătorului din piesă. Lana del Rey şi-a declarat şi susţinerea faţă de victimele abuzurilor lui Weinstein.

Harvey Weinstein şi Gwynteh Paltrow (sursa foto: Profimedia)

Harvey Weinstein şi Uma Thurman (sursa foto: Twitter)

Harvey Weinstein (sursa foto: Twitter)

Harvey Weinstein şi Lana del Rey

Harvey Weinstein şi Renee Zelweger (sursa foto: Profimedia)

Harvey Weinstein şi Nicole Kidman

Harvey Weinstein şi Jennifer Lawrence (sursa foto: Profimedia)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici