Mii de oameni la plajă, în Grecia. Autorităţile au deschis zona litorală turiştilor şi localnicilor

Grecia a fost una dintre ţările europene care s-au descurcat cel mai bine şi a reuşit să facă faţă pandemiei cu noul coronavirus, înregistrând de la începutul crizei doar 2.810 de cazuri şi 160 de decese, conform datelor furnizate de worldometers.

4399 afișări
Imaginea articolului Mii de oameni la plajă, în Grecia. Autorităţile au deschis zona litorală turiştilor şi localnicilor

IMAGINI LIVE. Mii de oameni la plajă, în Grecia. Autorităţile au deschis zona litorală turiştilor şi localnicilor

Grecia a trecut la următoarea etapă a relaxării graduale a măsurilor împotriva infecţiei cu noul coronavirus, odată cu revenirea la cursuri a elevilor la şcoală şi redeschiderea a mii de magazine. Mai mult, Guvernul a decis că plajele pot fi redeschise turiştilor şi localnicilor. Autorităţile au pregătit 515 de plaje cu măsuri de distanţare socială, relatează El Pais.

"Acesta va fi un test important pe care trebuie să-l parcurgem ... Va trebui să arătăm că, cu reguli şi o abordare serioasă, vom putea să ne bucurăm de frumuseţea ţării noastre în totală securitate", a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului, Stelios Petsas.
 
MAI JOS SUNT IMAGINI ÎN DIRECT CU PLAJELE DIN GRECIA

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici