INCENDIU de amploare într-un SPITAL din Istanbul. Flăcările ard pe mai multe etaje. Forţe impresionante, desfăşurate pentru salvarea pacienţilor

Un incendiu a izbucnit, joi, într-un spital din Istanbul, iar focul s-a răspândit pe mai multe etaje ale clădirii, au anunţat autorităţile turce, relatează agenţiile Reuters şi Anadolu.

1923 afișări
Imaginea articolului INCENDIU de amploare într-un SPITAL din Istanbul. Flăcările ard pe mai multe etaje. Forţe impresionante, desfăşurate pentru salvarea pacienţilor

INCENDIU de amploare într-un SPITAL din Istanbul

Nu există informaţii despre eventuale victime. Din datele preliminare, incendiul a izbucnit pe acoperişul spitalului.

Clădirile din vecinătatea spitalului Gaziosmanpasa Taksim au fost evacuate, iar pompierii încearcă să stingă focul.

Potrivit imaginilor prezentate de televiziunile locale, evacuarea pacienţilor se desfăşoară de urgenţă. Mai multe explozii au fost auzite în incinta spitalului.

Un reprezentant al departamentului de pompieri a precizat pentru postul de televiziune CNN Turk că nu există nicio victimă, iar incendiul a fost izolat şi va fi neutralizat în scurt timp.

Potrivit unei surse din cadrul preşedinţiei Turciei, Recep Tayyip Erdogan l-a sunat pe ministrul Sănătăţii, Ahmet Demircan, pentru a primi informaţii despre acest incident.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici