Video Institutul Cantacuzino este pregătit de testarea în masă pentru COVID-19

  • Institutul Cantacuzino este pregătit să testeze românii pentru coronavirus
  • La Institutul Cantacuzino vor putea fi procesate 250 de probe pe zi
  • Colonelul Florin Oancea: Nu este aşa uşor să producem un vaccin împotriva coronavirusului
7436 afișări

Veşti bune de la MApN! Institutul Cantacuzino este pregătit pentru testarea în masă a suspecţilor de coronavirus. Instituţia a anunţat că poate procesa în jur de 250 de probe pe zi.

Colonelul Florin Oancea a fost întrebat când ar putea reveni Institutul pe piaţa vaccinurilor.

„Pentru a produce aceste vaccinuri trebuie respectate anumite reguli de siguranţă, anumite reguli de bune practici medicale. În momentul ăsta, Cantacuzino are dezvoltată, într-adevăr, partea experimentală de producere a acestor vaccinuri. Dar, pentru a produce, pentru a ieşi pe piaţă, trebuie să parcurgă aceste etape de verificare. 

România are în acest moment 10 centre de testare pentru coronavirus - 9 de stat şi unul privat.

Sursa imagini: „Pro Patria” si MApN

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici