Video Intervenţie jenantă a unor poliţişti din Bacău pentru imobilizarea unui bărbat - VIDEO

O intervenţie jenantă a unor poliţişti pentru imobilizarea unui bărbat a fost filmată la Bacău. Un poliţist cade în timp ce încearcă să îi pună cătuşe bărbatului, iar colegei sale îi cade o agendă şi se ocupă de ea. Poliţiştii sunt ajutaţi de trecători să încătuşeze suspectul.

18049 afișări

Echipajul de poliţie din Bacău a fost filmat marţi, în timp ce încerca să imobilizeze un bărbat. Înregistrarea poate fi vizionată AICI.

Pe Instagram au fost distribuite imagini în care apar cei doi poliţişti. Poliţistul se chinuie să imobilizeze suspectul şi cade, în timp ce poliţistei îi cade o agendă şi se apleacă să o ridice.

În cele din urmă, bărbatul este imobilizat cu greu, cu ajutorul trecătorilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, poliţiştii au intervenit pentru imobilizarea unui bolnav psihic.

„Este un eveniment de ieri, când poliţiştii au intervenit pentru imobilizarea unui bolnav psihic care a fost ulterior condus la sediul poliţiei şi s-a procedat la internarea acestuia la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Bacău", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Intervenţia celor doi poliţişti este verificată de superiori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici