Iohannis: Instituţiile au transmis că nu sunt raţiuni pentru ridicarea nivelului de alertă teroristă în România

Instituţiile cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale au dat asigurări că în acest moment nu există raţiuni care să justifice ridicarea nivelului de alertă teroristă peste albastru-precaut, a declarat preşedintele Klaus Iohannis la finalul şedinţei CSAT.

542 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Instituţiile au transmis că nu sunt raţiuni pentru ridicarea nivelului de alertă teroristă în România

Iohannis: Instituţiile au transmis că nu sunt raţiuni pentru ridicarea nivelului de alertă teroristă în România

Şeful statului a precizat marţi, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni, că în şedinţa CSAT a fost prezentată o evaluare a stării de securitate a României din perspectiva riscurilor şi ameninţărilor de natură teroristă.

Instituţiile abilitate au dat asigurări că nu există raţiuni care să determine ridicarea nivelului de alertă teroristă peste cel care este în prezent - albastru-precaut, a subliniat Iohannis, adăugând că informarea a fost făcută din perspectiva multiplicării atentatelor în Europa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici