NEWS ALERT Rusia expulzează diplomaţi din Slovacia şi din ţările baltice, ca ripostă la măsuri similare

Administraţia Vladimir Putin a anunţat, miercuri, expulzarea unor diplomaţi din Slovacia, Lituania, Letonia şi Estonia, ca reacţie la decizii similare ale acestor ţări.

993 afișări
Imaginea articolului NEWS ALERT Rusia expulzează diplomaţi din Slovacia şi din ţările baltice, ca ripostă la măsuri similare

NEWS ALERT Rusia expulzează diplomaţi din Slovacia şi din ţările baltice, ca ripostă la măsuri similare

"Ambasadorul Slovaciei, L. Regak, a fost convocat la Ministerul rus de Externe. (...) L. Regak a fost informat că, în scop de retorsiune, trei angajaţi ai Ambasadei Slovaciei din Moscova au fost declaraţi personae non gratae", a comunicat Ministerul de Externe de la Moscova.

Guvernul Slovaciei a anunţat, săptămâna trecută, expulzarea a trei diplomaţi ruşi, în semn de solidaritate cu Cehia.

Tot miercuri, Moscova a anunţat expulzarea, "în baza principiului reciprocităţii", a doi diplomaţi din cadrul Ambasadei Lituaniei şi a câte unui diplomat din Letonia şi Estonia.

Ţările baltice au anunţat săptămâna trecută expulzarea unor diplomaţi ruşi, în semn de solidaritate cu Cehia, care a cerut plecarea a 18 diplomaţi ruşi acuzaţi de spionaj şi implicare în activităţi ilegale. În replică, Administraţia Vladimir Putin a anunţat expulzarea a 20 de diplomaţi cehi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici