Site închis de autorităţile române pentru răspândirea de ştiri false. Fake news cu titlu oribil: "Se pregăteşte omorârea pensionarilor în lagăre"

  • Autoritatea de reglementare a comunicaţiilor (ANCOM) a solicitat MAI închiderea site-ului ortodoxinfo.ro
  • Site-ul răspândea fake news şi s-a remarcat cu un viral cu titlul "Se pregăteşte omorârea pensionarilor în lagăre de concentrare şi exterminare"
  • Alte teme abordate vorbeau despre implantarea unor cip-uri prin vaccinare
3334 afișări
Imaginea articolului Site închis de autorităţile române pentru răspândirea de ştiri false. Fake news cu titlu oribil: "Se pregăteşte omorârea pensionarilor în lagăre"

Site închis de autorităţile române pentru răspândirea de ştiri false. Fake news cu titlu oribil: "Se pregăteşte omorârea pensionarilor în lagăre"

Autorităţile române au închis site-ul ortodoxinfo.ro pentru răspândirea de ştiri false, la recomandarea ANCOM. Respectivul site s-a evidenţiat prin mai multe titluri alarmiste. "Se pregăteşte omorârea pensionarilor în lagăre de concentrare şi exterminare", a fost unul dintre titlurile apărute pe respectivul site.
 
În articolul răspândit pe reţelele de socializare se vorbea despre "tratamente" ce ar fi fost sugerate de Adrian Streinu Cercel pentru coronavirus.
 
Alte exemple de titluri
 
"Stocarea de informatii sub piele, ca un tatuaj interior, prin nanocristale introduse impreuna cu un vaccin se poate face chiar acum"
 
"Azi, declaratiile pe propria raspundere, maine certificate imunitare, fara de care nu vom putea iesi din casa nevaccinati"
 
Administratorii site-ului au anunţat că vor reveni cu articole pe un alt site.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici