Traian Berbeceanu s-a înscris în PNL

  • Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, Traian Berbeceanu, s-a înscris în PNL
  • În iunie 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat în primă instanţă pentru mai multe acuzaţii.
573 afișări
Imaginea articolului Traian Berbeceanu s-a înscris în PNL

Traian Berbeceanu s-a înscris în PNL

„Traian Berbeceanu s-a înscris în Partidul Naţional Liberal. Anunţul a fost făcut de Florin Oancea, preşedintele PNL Deva, filiala din care face parte Traian Berbeceanu. Traian Berbeceanu, fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, a trimis în puşcărie mai mulţi interlopi din Alba, Hunedoara şi din Sibiu. Ulterior, Berbeceanu a fost implicat într-un dosar despre care presa a scris că ar fi fost fabricat de procurori DIICOT Alba”, se arată într-o postare pe Facebook a PNL.

În iunie 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat în primă instanţă pentru mai multe acuzaţii.

„În schimb, Ioan Mureşan (fost procuror şef al DIICOT Alba) şi Nicolaie Ioan Cean (fost procuror în aceeaşi structură) au fost condamnaţi la 7 ani, respectiv 2 ani închisoare cu executare. Aceştia sunt acuzaţi că au săvârşit mai multe nereguli în anchetarea poliţistului Traian Berbeceanu. În 2007 şi 2013 Traian Berbeceanu a fost desemnat <Poliţistul anului> la categoria Combaterea Criminalităţii Organizate”, se mai arată în postare.

Traian berbeceanu este directorul de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
berbeceanu,
pnl,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici