Adio cod QR. Vei putea accesa Whatsapp Web cu amprenta

  • Whatsapp lucrează la introducerea autentificării prin amprentă pentru Whatsapp Web
  • Vei putea accesa Whatsapp Web fără să mai scanezi codul QR
  • Pe viitor ai putea folosi Whatsapp Web chiar fără să mai ai nevoie de telefon
775 afișări
Imaginea articolului Adio cod QR. Vei putea accesa Whatsapp Web cu amprenta

Vei accesa Whatsapp Web cu amprenta

Nu peste multă vreme, vei putea să te conectezi la WhatsApp Web folosind senzorul de amprentă al telefonului. WhatsApp testează deja opţiunea.

Rentru că, ştii şi tu, poate fi enervant să stai de fiecare dată să scoţi telefonul, să genereze aplicaţia codul QR, să intri pe settings, sa scanezi, mai ales dacă te grăbeşti.

E mult mai simplu să pui degetul şi gata. Ca să nu mai spun că e şi mai sigur. Şi WhatsApp vrea să meargă şi mai departe. S-au scurs deja informaţii pe Twitter că lucrează la o opţiune de utilizare a WhatsApp Web fără să mai fie nevoie de telefonul mobil.

Alexandru foloseşte intensiv WhatsApp şi crede că partea cu codul QR nu e chiar un capăt de ţară, dar vede avantajele folosirii senzorului de amprentă.

ALEXANDRU, analist HP: De când cu lucratul ăsta de acasă zici m-am măritat cu Whatsapp-ul. Foarte amuzant e că de fiecare dată trebuie să stai să scanezi QR-codul, ceea ce nu-i neapărat o problemă, dar, dacă-ţi laşi telefonul la birou, când ne vom întoarce la birouri, cândva, îţi ia colegul telefonul, ţi-a scanat şi vede tot ce-ai vorbit şi ce nu trebuie să vadă şi alţii. Aşa că amprenta eu un pic mai sigură, dar nu zic că QR-codul trebuie înlocuit neapărat, mai ales pentru cei care nu au amprentă. 0.32

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici