Cât ajunge să câştige un român influencer pe TikTok pe o singură postare

  • Un influencer pe TikTok poate să câştige din campanii şi 1000 de euro pe o singură postare
  • În România, aplicaţia are peste 4 milioane de utilizatori
  • Trump cedează în faţa celor de la Microsoft care intră în discuţii pentru achiziţia TikTok
14590 afișări

Publicitatea negativă este tot publicitate. TikTok arată asta din plin. Donald Trump a fost pornit să interzică aplicaţia în America, din motive de securitate. Trebuie menţionat că Instagram pregăteşte lansarea Reels, o copie TikTok, ce ar avea şanse mari de success, fără TikTok în peisaj. Peste 2 milioane de români au descărcat aplicaţia din februarie până în prezent, depăşind Instagram-ul.

Mih Lovin, Fondator Squad Influencer: ”Instagramul te expune oamenilor care te urmăresc deja, TikTokul te expune nu doar oamenilor care te urmăresc. Vă pot spune că aceeaşi bani pe care îi făceau influencerii din Instagram pot fi aceeaşi bani pe care îi fac influencerii din TikTok, chiar mai bine de atât. Vorbim de la câteva sute de euro la sume care depăşesc evident 1000 de euro pe o postare. Am început focusarea pe platforma TikTok din vara lui 2019 când am intuit că paradigmele în social media se vor schimba, că tipologia de conţinut nu va fi poza, ci va fi video, că tipologia de format va fi scurt, de 15 secunde, nu lung, de peste 1 minut, specific Youtube-ului.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici